Reţelistică

Reţelistică

Reţele de cablu sunt prezente peste tot: de la telecomunicaţii la reţelele de acasă. Pe lângă marcarea corectă a traseelor ​​şi conexiunilor cablurilor, este de asemenea important să pozaţi corect cablurile, să le fixaţi împreună şi să le protejaţi împotriva deteriorării cauzate de factorii de mediu. În oferta noastra veţi găsi accesoriile de instalare necesare şi scule pentru prelucrarea cablurilor şi firelor, care vor asigura un montaj usor şi eficient.
Trase de cablu

Pentru a fixa corect cablurile în trase trebuie să acordăm o atenţie deosebită stabilităţii elementelor de fixare a cablurilor. Colierele noastre rezistente pentru trasele de cabluri precum şi colierele din alte materiale, în funcţie de nevoi, se vor dovedi de ajutor.


Rețele CCTV

Sistemele moderne de televiziune cu circuit închis garantează siguranţa persoanelor şi a proprietăţilor. Calitatea întregii instalaţii depinde în mare măsură de cablarea corectă. Aici trebuie luate în considerare standardele poloneze PN-EN: 50173-1: 5, care definesc clar cerinţa de marcare numerică a tuturor cablurilor din reţeaua CCTV. Trebuie descrise atât prizele de semnal, cât şi patch-panel-urile. Pentru a facilita această sarcină, oferim soluţii de etichetare permanentă sub formă de marcatori pentru fire, etichete autoadezive şi coliere cu zonă de etichetare.


Prelucrarea firelor

Oferta noastră include şi o gamă largă de instrumente pentru tăierea şi prelucrarea firelor şi conectorilor. Sculele sunt prevăzute pentru cabluri din cupru şi aluminiu cu o secţiune transversală de până la 400 mm². Puteţi alege un mecanism manual sau cu clichet. Presele noastre ergonomice vor fi de ajutor la sertizarea conectorilor.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe