Software şi drivere

Software şi drivere

Descărcaţi software şi drivere dedicate pentru imprimantele şi plotterele Partex.

Software

Promark Creator

Promark Creator este un instrument excelent pentru proiectarea și gestionarea producției de marcatoare. Este un program intuitiv care vă permite să selectați corect marcatoarele cu parametrii potriviți. Mai presus de toate, însă, vă permite să proiectați cu ușurință chiar și cea mai complexă și mai complicată descriere, iar acest lucru este posibil datorită editorului avansat de expresii pentru date importate. Indispensabil pentru designeri. Extrem de util atât pentru proprietarii de imprimante PROMARK și MK10, cât și pentru cei care preferă să primească markere gata pregătite și sortate direct la șantier. Proiectează și marchează.

Descarcă

Winsign NG 6

Software pentru imprimantele MK10, MK10-DH, EOS1, PRIMACY, MOCA, MK1, MK20, MK3, MK9 și MK9USB.

Descarcă

Software PMS

Ploterele cu accesorii Partex: MK100 și MK500 și setul de gravură MK500 sunt controlate de un software PMS simplu și prietenos, care oferă până la 24 de tipuri de fonturi, inclusiv polonă și rusă. O facilitate importantă este ajustarea automată a textului și înălțimii la tipul de profil și la numărul de linii selectat.

Descarcă

Descărcați driverele

Promark T-2000

Drivere pentru imprimante portabile T-2000. Dispozitive destinate producerii de marcatoare de cablu.

Descarcă

Promark T-800/T-1000

Drivere pentru imprimante portabile T-800 / T-1000. Dispozitive destinate producerii de marcatoare de cablu.

Descarcă

MK8-PRO III

Drivere pentru imprimante portabile MK8-PRO III. Dispozitive destinate producerii de marcatoare de cablu.

Descarcă
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe