Transporturi navale şi instalaţii offshore

Transporturi navale şi instalaţii offshore

Industria maritimă se caracterizează prin condiţii meteorologice foarte dificile şi variate la care trebuie să reziste instalaţiile montate pe nave. Instalaţiile offshore, ca industrie maritimă, se confruntă de asemenea cu un mediu dur. Cele de mai sus se aplică şi tehnologiilor de marcare, care trebuie să rămână durabile şi fiabile indiferent de condiţiile de lucru în larg. Partex oferă o gamă largă de produse din oţel inoxidabil, rezistente la condiţii externe extreme şi marcatoare permanente cu imprimare UV, care sunt potrivite pentru utilizarea pe nave sau platforme petroliere. Oferta noastră de produse include marcatoare care permit identificarea uşoară şi clară a unor elemente precum conducte, cabluri externe, punţi, instalaţii interne sau panouri de control.
Cabluri şi conducte de exterior

Structurile şi instalaţiile din industria offshore necesită lucrări de întreţinere şi modernizare, executate de obicei pe conducte active. Prin urmare, Marcarea permanentă şi lizibilă a conductelor exterioare joacă un rol cheie în reducerea la minimum a timpului de execuţie. Marcatoarele şi plăcuţele ştanţate din oţel inoxidabil sunt un sistem fiabil pentru marcarea cablurilor, componentelor şi ţevilor exterioare pentru utilizare în medii foarte dure, datorită rezistenţei lor la acid şi la coroziune, în conformitate cu AISI 316L şi DIN 17440. Găurile special realizate permit o instalare uşoară cu coliere de cablu din oţel sau cu şuruburi / nituri.


Instalaţii interioare

Inima unei nave, invizibilă de regulă, este o reţea foarte extinsă de conexiuni electrice. Cu o asemenea cantitate de conductoare şi cabluri, fără o marcare adecvată, nu ar fi posibilă repararea eficientă şi rapidă a defecţiunilor sau modernizarea dispozitivelor electrice. Partex dispune de soluţii care se dovedesc utile în construcţia de noi instalaţii precum marcatoarele cu profil închis, iar pentru modificări şi modernizări marcatoarele cu profil deschis. O navă este o structură în care capacitatea de a evacua rapid persoanene este limitată în mod inerent. Prin urmare, este extrem de important să folosiţi marcatoare certificate fără halogeni care să nu emită vapori toxici în cazul unui incendiu.


Conducte

Marcarea clară şi corectă a conductelor permite localizarea fără erori şi rapidă a cauzei funcţionării incorecte a instalaţiei şi remedierea eficientă a defecţiunilor. Conform recomandărilor standardelor poloneze şi europene, conductele trebuie marcate cu o culoare care identifică tipul de mediu transfportat şi o săgeată direcţională care indică direcţia fluxului de mediu. Plăcile gravate din oţel inoxidabil de înaltă calitate, rezistente la UV pot fi fixate pe ţeavă folosind console din oţel şi coliere din plastic sau metal.


Indicatoare

Atât pentru pasageri, cât şi pentru personal, nava este un imens labirint de coridoare şi încăperi prin care ar fi dificil să circuli fără o comunicare vizuală adecvată şi inteligibilă. Indicatoarele cu imprimare UV-LED pot fi realizate din laminat, aluminiu sau oţel inoxidabil, ceea ce înseamnă că Partex poate furniza indicatoare pentru orice loc de pe navă, atât în ​​interior, cât şi pe puntea exterioară.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe