Transporturi

Transporturi

Transporturile sunt un domeniu care necesită soluţii specializate în ceea ce priveşte siguranţa, durabilitatea şi lizibilitatea marcajelor. Oferta noastră include o gamă largă de produse fără halogeni care îndeplinesc standardele pentru transportul public. Pentru aplicaţii mai solicitante avem tehnologii de marcare cu rezistenţă sporită la combustibili, uleiuri şi temperaturi ridicate şi care respectă standardele militare stricte. Toate produsele disponibile asigură durabilitatea marcajelor, indiferent de condiţiile meteorologice şi mediul dificil cum ar fi contactul constant cu apa, uleiul sau alte substanţe toxice. Materialul folosit permite si o imprimare lizibilă si permanentă, care este esentială în acest sector.
Transporturi feroviare
În ultimii ani, calea ferată a devenit o parte foarte importantă a transportului, atât de pasageri, cât şi de marfă. Dezvoltarea infrastructurii şi construcţia de vehicule feroviare moderne impun cerinţe stricte asupra instalaţiilor. Partex oferă o gamă largă de soluţii de marcacare în conformitate cu cel mai recent standard feroviar EN 45545. Oferim produse adaptate atât utilizării în interior cât şi în exterior, precum şi condiţiilor de lucru foarte solicitante. În categoria marcatoarelor pentru infrastructură precum liniile electrice sau staţiile de transformare veţi găsi marcatoare cu rezistenţă sporită la condiţiile de mediu. Pentru cablajele din vehiculele feroviare, am pregătit o ofertă de marcatoare fără halogeni, sigure, cu proprietăţi ignifuge şi de autostingere.
Explorați soluțiile

Transporturi navale şi instalaţii offshore
Industria maritimă se caracterizează prin condiţii meteorologice foarte dificile şi variate la care trebuie să reziste instalaţiile montate pe nave. Instalaţiile offshore, ca industrie maritimă, se confruntă de asemenea cu un mediu dur. Cele de mai sus se aplică şi tehnologiilor de marcare, care trebuie să rămână durabile şi fiabile indiferent de condiţiile de lucru în larg. Partex oferă o gamă largă de produse din oţel inoxidabil, rezistente la condiţii externe extreme şi marcatoare permanente cu imprimare UV, care sunt potrivite pentru utilizarea pe nave sau platforme petroliere. Oferta noastră de produse include marcatoare care permit identificarea uşoară şi clară a unor elemente precum conducte, cabluri externe, punţi, instalaţii interne sau panouri de control.
Explorați soluțiile

Industria auto
Industria auto este un domeniu în care funcţionarea fiabilă şi eficientă este esenţială, motiv pentru care accesoriile furnizate de noi îndeplinesc toate standardele de calitate. Marcarea cablajelor vă permite să organizaţi întregul sistem de cabluri în aşa fel încât o defecţiune bruscă să poată fi reparată foarte rapid. Marcăm nu numai cablurile şi firele, ci şi furtunurile hidraulice.
Explorați soluțiile

Industria aeronautică
Aviaţia este un domeniu în care organizarea corectă şi funcţionarea eficientă sunt extrem de importante, motiv pentru care profilele noastre imprimabile rezistente la temperaturi ridicate sunt un element foarte important. Acestea vă permit să determinaţi ce alimentează un anumit cablu şi astfel identificarea cauzei unei potenţiale defecţiuni este extrem de simplă şi rapidă. Accesoriile selectate sunt rezistente chiar şi la temperaturi extreme.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe