Transporturi feroviare

Transporturi feroviare

În ultimii ani, calea ferată a devenit o parte foarte importantă a transportului, atât de pasageri, cât şi de marfă. Dezvoltarea infrastructurii şi construcţia de vehicule feroviare moderne impun cerinţe stricte asupra instalaţiilor. Partex oferă o gamă largă de soluţii de marcacare în conformitate cu cel mai recent standard feroviar EN 45545. Oferim produse adaptate atât utilizării în interior cât şi în exterior, precum şi condiţiilor de lucru foarte solicitante. În categoria marcatoarelor pentru infrastructură precum liniile electrice sau staţiile de transformare veţi găsi marcatoare cu rezistenţă sporită la condiţiile de mediu. Pentru cablajele din vehiculele feroviare, am pregătit o ofertă de marcatoare fără halogeni, sigure, cu proprietăţi ignifuge şi de autostingere.
Fascicule de cabluri în vehiculele feroviare

Standardul EN45545 cere producătorilor de vehicule feroviare să utilizeze materiale fără halogeni cu certificate corespunzătoare. De mulţi ani, Partex oferă tuburi termocontractile şi profile ovale din material ZEREX fără halogeni. Seria ProSleeve include şi produse destinate acestei industrii. Acestea sunt disponibile sub formă de tuburi termocontractile întregi sau în aşa-numita varianta „în scară”, care facilitează aplicarea marcatorului pe cablu.


Dulapuri şi panouri de comandă în vehiculele feroviare

Panoul de comandă este un dispozitiv prin care mecanicul de locomotivă controlează funcţionarea întregului ansamblu. Acesta dispune de un număr mare de butoane şi întrerupătoare, iar fiecare dintre ele trebuie să fie etichetat lizibil şi permanent. În locomotivele electrice se folosesc în acest scop plăcuţe cu imprimare UV-LED sau etichete din spumă cu rezistenţă crescută la temperatură.


Infrastructura feroviară

Infrastructura feroviară este formată din centrale electrice şi staţii de transformare, linii electrice şi dispozitive de semnalizare. Fiecare dintre aceste locuri este expus diverselor condiţii meteorologice. Partex oferă plăcuţe gravate sau ştanţate din oţel inoxidabil sau aluminiu anodizat precum şi marcatoare pentru cabluri imprimate prin termotransfer. Astfel de soluţii garantează durabilitatea şi lizibilitatea inscripţionării pentru mulţi ani.


Indicatoare

Fiecare vagon de călători conţine o mulţime de informaţii destinate pasagerilor. Locuri pentru biciclete, bagaje, marcarea căilor de evacuare sau locuri speciale pentru călători. Plăcile cu imprimare UV-LED sunt produsul perfect în acest scop. Partex oferă servicii pe baza unui proiect pregătit în culori conform paletei RAL.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe