Industria auto

Industria auto

Industria auto este un domeniu în care funcţionarea fiabilă şi eficientă este esenţială, motiv pentru care accesoriile furnizate de noi îndeplinesc toate standardele de calitate. Marcarea cablajelor vă permite să organizaţi întregul sistem de cabluri în aşa fel încât o defecţiune bruscă să poată fi reparată foarte rapid. Marcăm nu numai cablurile şi firele, ci şi furtunurile hidraulice.
Marcarea furtunurilor hidraulice

Maşinile şi instalaţiile folosesc în prezent nenumărate sisteme hidraulice, inclusiv furtunuri de diverse tipuri şi dimensiuni. Pentru a facilita înlocuirea lor în caz de deteriorare, acestea trebuie marcate corespunzător. Marcarea trebuie să fie durabilă şi rezistentă la orice scurgere de ulei hidraulic. În oferta noastră veţi găsi soluţii dedicate pentru astfel de aplicaţii. Puteţi alege între marcatoare imprimate sau un sistem de marcare cu un singur caracter.


Identificarea fasciculelor de cabluri

În cazul fasciculelor de cabluri sunt importante atât conductoarele individuale, cât şi întregul set, care trebuie să ajungă la locul potrivit de conectare. Firmele de automatizări industriale folosesc adesea serviciile subcontractanţilor, de exemplu în domeniul producţiei de cablaje. Partex are mulţi ani de experienţă în cooperare cu producători şi prefabricanţi, oferindu-le, de exemplu tuburi termocontractile sau sisteme de marcare ataşate la cablurile cu diametre mai mari cu un colier blocant.


Protecţia şi organizarea cablurilor

În multe locuri, cablurile şi conductoarele sunt expuse la deteriorare mecanică sau la temperaturi ridicate. Pentru a preveni astfel de deteriorări trebuie utilizate materiale de protecţie adecvate. Acestea sunt disponibile mai multe versiuni, în funcţie de modul de utilizare. Cele mai populare sunt furtunurile şi spiralele de protecţie flexibile care îmbracă întregul fascicul. Partex oferă elemente de protecţie pentru cabluri de la 2 la 75 mm în diametru.


Fixarea cablurilor şi conductoarelor

Identificarea corectă a conductoarelor este importantă. La fel de importantă este organizarea corectă a cablurilor. În acest scop se folosesc o serie de ghidaje şi console speciale. Gama largă de la Partex vă permite să alegeţi soluţia potrivită în funcţie de nevoile clientului.


Identificarea vizuală

Operarea utilajelor constituie adesea un potenţial pericol pentru operatori. Prin urmare, fiecare loc care poate reprezenta un potenţial pericol trebuie marcat cu semne care informează, de exemplu, despre piesele în mişcare. Semnele Partex multicolore cu imprimare UV-LED oferă informaţii foarte clare pentru persoanele care se află în apropierea dispozitivelor.


Prelucrarea cablurilor şi a conductoarelor

Niciun electrician sau specialist în electroautomatizare nu-şi poate desfăşura activitatea în mod eficient fără uneltele potrivite. Fiecare dintre ei are o trusă de scule la îndemână care conţine, de exemplu, prese de sertizat pentru terminale, cleşti pentru tăiat cabluri şi diverse terminale de capăt de cablu. Partex oferă clienţilor seturi practice compuse din diverse terminale şi o presă de sertizat corespunzătoare.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe