Telecomunicaţii şi IT

Telecomunicaţii şi IT

În lumea digitală a telecomunicaţiilor şi soluţiilor IT există multe aplicaţii pentru marcatoarele noastre. Încă de la începuturile reţelei GSM oferim marcatoare operatorilor de reţele de telefonie mobilă şi fixă, posturilor de televiziune prin cablu şi tuturor clienţilor care au nevoie să îşi marcheze permanent şi uşor reţelele, atât mici cât şi mari, reţelele de calculatoare ale companiei, precum şi săli întregi de servere. Avem experienţă în marcare în fiecare etapă a livrării mediilor digitale. Numărul mare de cabluri din reţelele IT înseamnă că specialiştii IT au nevoie de scule şi unelte specializate, pentru a-şi putea îndeplini în mod eficient atribuţiile. Produsele necesare se regasesc în oferta noastra de marcatoare şi accesorii pentru construcţia şi prelucrarea oricărei instalaţii de retea.
Staţii GSM
Fiecare staţie releu, cunoscută şi ca staţie de bază sau BTS, necesită marcarea adecvată a firelor şi cablurilor care furnizează şi distribuie semnalul operatorului. Panourile de putere, optice şi de transmisie precum şi dispozitivele de emisie şi de recepţie, care pot fi instalate în interior sau la înălţime deasupra solului, pe stâlpi de telecomunicaţii, sunt responsabile pentru funcţionarea eficientă a unei astfel de instalaţii. Toate aceste elemente conectate cu cabluri DC, FO si RF necesita marcare lizibilă, permanentă şi rezistentă la uzură şi la razele soarelui.
Explorați soluțiile

Echipamente pentru centre de date
Funcţionarea unei companii în zilele noastre se bazează din ce în ce mai des pe sisteme informatice care operează eficient. La echiparea sălilor de servere trebuie să luaţi în considerare o serie de factori pentru a creşte siguranţa şi fiabilitatea funcţionării. Camera serverului este un loc în care fiecare panou, capăt de cablu sau port de dispozitiv trebuie să fie marcat. Vă oferim o gamă întreagă de etichete autoadezive şi marcatoare cu plăcuţă detaşabilă care facilitează întregul proces de marcare a reţelelor structurale ale centrelor de date.
Explorați soluțiile

Reţelistică
Reţele de cablu sunt prezente peste tot: de la telecomunicaţii la reţelele de acasă. Pe lângă marcarea corectă a traseelor ​​şi conexiunilor cablurilor, este de asemenea important să pozaţi corect cablurile, să le fixaţi împreună şi să le protejaţi împotriva deteriorării cauzate de factorii de mediu. În oferta noastra veţi găsi accesoriile de instalare necesare şi scule pentru prelucrarea cablurilor şi firelor, care vor asigura un montaj usor şi eficient.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe