Echipamente pentru centre de date

Echipamente pentru centre de date

Funcţionarea unei companii în zilele noastre se bazează din ce în ce mai des pe sisteme informatice care operează eficient. La echiparea sălilor de servere trebuie să luaţi în considerare o serie de factori pentru a creşte siguranţa şi fiabilitatea funcţionării. Camera serverului este un loc în care fiecare panou, capăt de cablu sau port de dispozitiv trebuie să fie marcat. Vă oferim o gamă întreagă de etichete autoadezive şi marcatoare cu plăcuţă detaşabilă care facilitează întregul proces de marcare a reţelelor structurale ale centrelor de date.
Marcarea patchcordurilor

Transmiterea datelor cu ajutorul instalaţiilor de fibră optică este o soluţie din ce în ce mai populară. Şi aici, subiectul marcajului corect al cablurilor, patchcordurilor şi pigtailurilor vă va ajuta să economisiţi de timp şi bani în caz de defecţiune sau la modernizare. Dintre produsele noastre, marcatoarele care sunt fixate direct pe cablu sau etichetele autolaminante sunt cele mai potrivite in acest scop. Cu ajutorul lor puteţi înlocui cu uşurinţă marcatorul atunci când este necesar să schimbaţi cablurile din rack şi să schimbaţi descrierile conexiunilor. Acest lucru se poate face direct pe instalaţie fără a fi nevoie sa deconectaţi cablurile.


Marcarea rack-urilor

Putem găsi rack-uri nu numai în centrele de date, ci şi în studiourile de înregistrare sau încăperi industriale. Şi aici există multe articole care necesită etichete. Elementul lor principal este un patch-panel cu multe rânduri de prize, pe care le puteţi inscripţiona cu uşurinţă cu etichetele noastre autoadezive. Un patch-panel organizat, cu marcarea corespunzătoare a fasciculelor de cabluri şi cu porturi etichetate va asigura service-ul facil şi transparenţa instalării.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe