Tablouri de distribuţie

Tablouri de distribuţie

Tabloul de distribuţie este un element al instalaţiei electrice destinat distribuţiei de energie. Acesta este compus din aparate de comutare, de protecţie, de măsurare, de control şi de semnalizare, conductoare, elemente de izolaţie şi de fixare. Etichetarea corectă a tuturor elementelor este esenţială pentru a asigura buna funcţionare şi utilizarea facilă. Etichetele şi marcatoarele permanente şi lizibile adaptate componentelor individuale în funcţie de structura şi materialul acestora sunt o garanţie a siguranţei şi a unei reparaţii rapide în cazul unei defecţiuni. Sistemele de marcare Partex oferă o identificare completă a tuturor componentelor din tabloul de distribuţie.
Marcarea conductoarelor

În fiecare tablou electric se gasesc un număr mare de conductoare, astfel încât identificarea rapidă şi corectă a fiecăruia dintre ele este esenţială. Marcatoarele cu un singur caracter sunt soluţia perfectă pentru etichetarea conductoarelor. Acestea se caracterizează printr-o gamă largă de diametre, imprimare lizibilă şi o structură caracteristică ce menţine marcatorul la locul său. Gama largă de litere şi semne disponibile, precum şi culorile convenţionale garantează posibilitatea de a compune orice descriere.


Marcarea aparatelor modulare

Un element important al instalaţiilor de control este echipamentul modular. Partex are o serie specială de produse dedicate acestui tip de soluţii. Acestea sunt etichete autoadezive foarte durabile pentru imprimarea prin transfer termic. Etichetele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni şi în trei culori (galben, alb și argintiu) şi se lipesc perfect pe o varietate de suprafeţe. Sunt o soluţie excelentă pentru un electrician amator care doreşte să eticheteze instalaţiile din propria casă dar şi pentru profesionişti, cărora le oferim şi o soluție de sistem cu o imprimantă şi un software inovator.


Etichete de identificare

Cablurile corect etichetate şi echipamentele specializate sunt esenţa oricărui panou de distribuţie, dar este la fel de important să existe şi informații despre producătorul aparatului şi anul de fabricaţie al acestuia, emblemele certificatelor necesare, detalii de contact şi alte informaţii utile. Toate acestea pot fi incluse pe o etichetă din poliester selectată corespunzător. Este o etichetă solidă, cu durată de viaţă ridicată, rezistentă la grăsimi şi uleiuri.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe