Maşini şi utilaje

Maşini şi utilaje

Inima oricărei unităţi de producţie sunt maşinile şi utilajele care pot funcţiona în medii foarte solicitante. Proprietăţile marcatoarelor noastre permit utilizarea lor în siguranţă indiferent de condiţiile existente. Sistemul de marcare realizat din oţel inoxidabil AISI 316L rezistent la acizi este rezistent la temperaturi extrem de ridicate, la fel şi plăcuţele de identificare din oţel şi aluminiu. Pentru instalaţii hidraulice recomandăm coliere elastice, rezistente la grăsimi şi uleiuri. La rândul lor, marcatoarele cu protecţie suplimentară sub forma unui buzunar pentru etichetă vor fi ideale pentru marcarea circuitelor de control. O gamă largă de coliere vă permite să alegeţi cele mai bune soluţii pentru cele mai stricte cerinţe.
Sisteme hidraulice

Fiecare utilaj industrial este echipat cu un sistem hidraulic, care trebuie etichetat într-un mod precis şi robust. Mediul de lucru al furtunurilor hidraulice este specific şi foarte solicitant. Este vorba în primul rând ulei hidraulic şi temperaturi înalte, aşa că marcatoarele recomandate pentru instalaţiile hidraulice sunt un sistem complex compus din plăcuţe realizate din oţel inoxidabil AISI 316L şi marcatoare din plastic flexibil, al căror avantaj incontestabil este o suprafaţă imprimabilă mare.


Circuite de control

În zilele noastre, fiecare dispozitiv automat trebuie controlat. Identificarea rapidă şi precisă este esenţială şi permite identificarea rapidă a circuitului corespunzător în cazul unei defecţiuni sau avarii. Etichetele maşinilor industriale nu trebuie expuse la contactul direct cu mediul de lucru, prin urmare marcatoarele cu buzunar pentru etichetă sunt soluţia perfectă în acest caz. Marcatoarele se potrivesc perfect pe cabluri şi eticheta este protejată suplimentar. Un avantaj suplimentar al marcatoarelor de cablu cu buzunar este montarea simplă şi rapidă, eticheta în sine poate fi instalată oricând sau înlocuită cu alta.


Fixarea cablurilor şi conductelor

Cu cât maşinile sunt mai mari, mai complexe şi mai avansate din punct de vedere tehnologic, cu atât vor dispune de mai multe cabluri, conductoare şi conducte. Pentru ca maşinile să funcţioneze corect şi fiabil, ordinea, durabilitatea şi fiabilitatea sunt esențiale. Toate conductele şi cablurile trebuie să fie fixate corespunzător. Durabilitatea instalaţiei va fi asigurată de coliere puternice din oţel, care, datorită suprafeţei acoperite, nu vor deteriora niciunul dintre elementele învecinate. Pentru sarcini mai mici se pot folosi şi coliere din plastic. O completare perfectă a sistemului de prindere a cablurilor şi ţevilor cu ajutorul colierelor sunt consolele de montaj din oţel cu găuri pentru şuruburi.


Plăcuţe şi etichete de identificare

Fiecare maşină industrială trebuie să aibă o plăcuţă de identificare. Acest lucru este cerut de numeroase directive, reglementări şi ordonanţe. Plăcuţa trebuie sa conţina anumite date: de baza, extinse, uneori cod QR. În acest scop se pot folosi, printre altele, plăcuţele din oţel şi aluminiu. Acestea sunt durabile, lizibile, rezistente la factori externi (temperatură, gaze, uleiuri) şi au diverse opţiuni de montare. Pe suprafaţa lor pot fi imprimate diverse date: coduri alfanumerice, grafice, tabele. Platforma intuitivă de comandă Partex vă permite să proiectaţi, să comandaţi şi să primiţi plăcuţele în numai 24 de ore.


Sisteme pneumatice

Maşinile industriale avansate din punct de vedere tehnologic sunt dotate cu diverse tipuri de sisteme: mecanice, automate, hidraulice şi pneumatice. Avem şi metode de marcare dedicate pentru acestea din urmă. Profilul fără halogeni, cu autostingere, potrivit pentru diametrele standard care îndeplineşte cerinţele standardului UL94-V0 este perfect pentru conducte pneumatice. Aceleaşi criterii sunt îndeplinite de un marcator cu buzunar care este fixat cu un colier, deci nu este limitat de diametrul cablului. Acesta poate fi montat sau înlocuit în orice moment.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe