Marcarea instalaţiilor industriale

Marcarea instalaţiilor industriale

Sistemele electrice, de telecomunicaţii şi de protecţie împotriva incendiilor utilizate în instalaţiile industriale trebuie să fie durabile, precise şi sigure. Partex se poate lăuda cu o gamă largă de produse în domeniul tehnicilor de fixare şi al marcării cablurilor în fiecare domeniu al industriei. Putem distinge aici o gamă largă de coliere şi marcatoare pentru cabluri, precum şi plăcuţe standardizate gata făcute şi sigilii de securitate. Un aspect important este posibilitatea de a alege o variantă a materialului din care urmează să fie fabricate produsele, de exemplu plastic sau oţel inoxidabil.
Instalaţii de protecţie împotriva incendiilor

Marcatoarele specializate şi colierele din otel sunt un element indispensabil in realizarea tuturor tipurilor de instalaţii de protectie împotriva incendiilor, precum instalaţii cu pompe, sprinklere, ceaţă şi gaz. Rezistente la temperaturi extreme, colierele din oţel inoxidabil şi marcajele din oţel ştanţat sunt elementele instalaţiilor de protecţie împotriva incendiilor care garantează fiabilitatea acestora. Marcarea indestructibilă şi lizibilă a instalaţiei va permite utilizarea corectă a acesteia, dacă este necesar. În proiectele mari, sistemele avansate din punct de vedere tehnologic şi sistemele de securitate, culoarea roşie este de asemenea importantă, deoarece vă va permite să identificaţi şi să distingeţi rapid un sistem de protecţie împotriva incendiilor de alte sisteme.


Produse pentru trasele de cablu

Trasele de cablu sunt o altă problemă pentru care oferta noastră de coliere de cablu se potriveşte perfect. Puteţi alege coliere adecvate în funcţie de dimensiunea si amplasarea trasei, de numărul şi grosimea cablurilor. Sistemele noastre de prindere vor ajuta la fixarea fasciculelorde cabluri. Colierele pot fi realizate din plastic fara halogeni, otel inoxidabil sau un material delicat cu scai. Puteţi să le utilizaţi pentru a lega fasciculele de cabluri permanent, folosind coliere puternice de unică folosinţă, sau puteţi folosi coliere detaşabile, ceea ce vă va permite să adăugaţi ulterior mai multe cabluri. Există diverse criterii care vă ajută să alegeţi produsul potrivit: o gamă largă de dimensiuni, materiale, diferite variante de culoare, coliere cu diferite structuri.


Instalaţii electrice şi de telecomunicaţii

Pentru a asigura lizibilitatea şi funcţionalitatea unei instalaţii şi pentru a identifica corect toate cablurile amplasate în aceasta, vă recomandăm folosirea unui marcator flexibil care va conţine toate informațiile necesare, sub formă de text, cod digital sau cod QR, nu va ocupa mult spaţiu şi se va potrivi pe cabluri. Un alt marcator recomandat este un profil montat pe un suport special cu coliere. Avantajul marcatorului este supraimprimarea prin transfer termic de bună calitate, permanentă şi lizibilă şi instalarea rapidă şi convenabilă, indiferent de diametrul cablului sau chiar a întregului fascicul.


Marcarea şi sigilarea instalaţiilor de telecomunicaţii

Instalaţiile de telecomunicaţii sunt diverse tipuri de sisteme: de avertizare, monitorizare, control acces etc. Fiabilitatea lor depinde în mare măsură de întreţinerea regulată, precum şi de limitarea posibilităţii de a efectua modificări de către persoane neautorizate sau incompetente. O plăcuţă de identificare proiectată şi realizată corespunzător va informa despre termenele de verificare şi vă va reaminti despre data următoarei verificări. În oferta noastră aceste funcţii sunt îndeplinite, printre altele, de plăcuţe rotunde din oţel care pot fi montate cu lanţuri cu bile sau cu diverse coliere. Colierele înguste din nailon pot constitui, de asemenea, un mod de sigilare pentru a proteja împotriva modificărilor nedorite.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe