Semne şi indicatoare

Semne şi indicatoare

Semnele şi indicatoarele au o influenţă însemnată asupra nivelului de securitate din orice industrie. Acest lucru se aplică dispozitivelor, instalaţiilor şi încăperilor. Fiecare şantier, fabrică sau hală trebuie să fie marcat într-un mod durabil, lizibil şi uşor de înţeles, cu indicatoare dedicate sarcinilor specifice. Functiile de mai sus sunt indeplinite perfect de plăci laminate, din aluminiu sau oţel comandate de la noi, cu imprimare UV. Un dispozitiv de gravare poate fi o soluţie cuprinzătoare şi convenabilă care va funcţiona atât în ​​producţia planificată, cât şi spontan, în situaţii neprevăzute.
Marcarea spaţiilor

Semnalizarea adecvată a încăperilor sporeşte siguranţa şi confortul în utilizarea acestora. În funcţie de destinaţia încăperilor, simbolurile sau culorile pot fi elemente cheie în sistemul de marcare. Semnele gravate şi imprimate cu UV pot fi folosite pentru a marca, de exemplu, încăperi dintr-o zonă publică sau cu acces restricţionat, locuri expuse efectelor nocive ale radiaţiilor sau temperaturilor ridicate, precum şi articole de zi cu zi cum ar fi rafturi, dulapuri, seifuri. Ultimul grup de articole poate fi marcat cu plăci gravate, care în acest caz au şi rol de etichete de inventar.


Indicatoare de informare şi avertizare

Indicatoarele de informare şi avertizare în industrie sunt un domeniu vast. Utilizarea acestora este de cele mai multe ori obligatorie conform prevederilor legale, statutelor şi regulamentelor interne ale companiilor sau instituţiilor. Puteţi comanda de la Partex indicatoare color realizate în tehnologie de imprimare UV-LED, semne şi plăci de diferite dimensiuni, caracterizate prin calitate şi durabilitate ridicată pentru a marca şi proteja, printre altele, şantiere, centre logistice, zone de livrare, clădiri de birouri, hale de producţie etc.


Indicatoare pentru protecţia muncii

Industria înseamnă, fără îndoială, maşini, dispozitive, echipamente grele, aparate şi procese de producţie şi procesare, ceea ce creşte semnificativ riscul de defecţiuni şi accidente. Prin urmare, respectarea regulilor de protecţia muncii este extrem de importantă şi controlată riguros. Indicatoarele cu imprimare UV multicoloră şi Indicatoarele PGL gravate în două culori vor oferi informaţii de securitate complete cu privire la căile de evacuare, protecţia împotriva incendiilor, pericole de electrocutare precum şi alte instrucţiuni şi liste.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe