Industrie

Industrie

Oferim accesorii pentru marcarea instalaţiilor industriale şi produse foarte durabile pentru fixarea cablurilor, datorită cărora munca în întreprindere va fi eficientă şi foarte sigură. Industria este un domeniu al economiei în care organizarea corectă este extrem de importantă, motiv pentru care creăm şi marcatoare pentru cabluri pentru tablourile de distribuţie din clădirile industriale. Identificarea corectă permite gestionarea eficientă a energiei electrice în întreprindere şi identificarea rapidă a cauzei unei defecţiuni.
Semne şi indicatoare
Semnele şi indicatoarele au o influenţă însemnată asupra nivelului de securitate din orice industrie. Acest lucru se aplică dispozitivelor, instalaţiilor şi încăperilor. Fiecare şantier, fabrică sau hală trebuie să fie marcat într-un mod durabil, lizibil şi uşor de înţeles, cu indicatoare dedicate sarcinilor specifice. Functiile de mai sus sunt indeplinite perfect de plăci laminate, din aluminiu sau oţel comandate de la noi, cu imprimare UV. Un dispozitiv de gravare poate fi o soluţie cuprinzătoare şi convenabilă care va funcţiona atât în ​​producţia planificată, cât şi spontan, în situaţii neprevăzute.
Explorați soluțiile

Marcarea instalaţiilor industriale
Sistemele electrice, de telecomunicaţii şi de protecţie împotriva incendiilor utilizate în instalaţiile industriale trebuie să fie durabile, precise şi sigure. Partex se poate lăuda cu o gamă largă de produse în domeniul tehnicilor de fixare şi al marcării cablurilor în fiecare domeniu al industriei. Putem distinge aici o gamă largă de coliere şi marcatoare pentru cabluri, precum şi plăcuţe standardizate gata făcute şi sigilii de securitate. Un aspect important este posibilitatea de a alege o variantă a materialului din care urmează să fie fabricate produsele, de exemplu plastic sau oţel inoxidabil.
Explorați soluțiile

Tablouri de distribuţie
Tabloul de distribuţie este un element al instalaţiei electrice destinat distribuţiei de energie. Acesta este compus din aparate de comutare, de protecţie, de măsurare, de control şi de semnalizare, conductoare, elemente de izolaţie şi de fixare. Etichetarea corectă a tuturor elementelor este esenţială pentru a asigura buna funcţionare şi utilizarea facilă. Etichetele şi marcatoarele permanente şi lizibile adaptate componentelor individuale în funcţie de structura şi materialul acestora sunt o garanţie a siguranţei şi a unei reparaţii rapide în cazul unei defecţiuni. Sistemele de marcare Partex oferă o identificare completă a tuturor componentelor din tabloul de distribuţie.
Explorați soluțiile

Maşini şi utilaje
Inima oricărei unităţi de producţie sunt maşinile şi utilajele care pot funcţiona în medii foarte solicitante. Proprietăţile marcatoarelor noastre permit utilizarea lor în siguranţă indiferent de condiţiile existente. Sistemul de marcare realizat din oţel inoxidabil AISI 316L rezistent la acizi este rezistent la temperaturi extrem de ridicate, la fel şi plăcuţele de identificare din oţel şi aluminiu. Pentru instalaţii hidraulice recomandăm coliere elastice, rezistente la grăsimi şi uleiuri. La rândul lor, marcatoarele cu protecţie suplimentară sub forma unui buzunar pentru etichetă vor fi ideale pentru marcarea circuitelor de control. O gamă largă de coliere vă permite să alegeţi cele mai bune soluţii pentru cele mai stricte cerinţe.
Explorați soluțiile

Produse detectabile
Unele industrii sunt deosebit de solicitante, supuse unor reglementari foarte stricte şi unui control constant, datorita impactului lor direct asupra vieţii şi sănătatii noastre. Acestea includ industria alimentară, farmaceutică şi veterinară. Aici, pe liniile de producţie şi în laboratoare, este necesară utilizarea unui tip specific de marcatoare sau elemente de prindere. Acestea trebuie să fie uşor de detectat cu diverse tipuri de detectoare şi să fie rezistente la temperaturi ridicate şi la agenţi de curăţare. Partex are un sistem cuprinzător de marcare şi fixare care îndeplineşte criteriile de mai sus. Marcatoarele, clemele, plăcuţele de identificare şi etichetele din oţel inoxidabil şi colierele cu particule de metal vor garanta siguranţa proceselor de producţie.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe