Marcarea transformatoarelor

Marcarea transformatoarelor

Transformatoarele de distribuţie şi de alimentare funcţionează de obicei în condiţii extreme, prin urmare toate componentele utilizate în construcţia lor trebuie să fie fiabile şi extrem de durabile. Soluţiile dedicate Partex includ plăcuţe de identificare durabile din oţel inoxidabil, care sunt cartea de vizită a producătorului. Acestea pot conţine datele tehnice, sigla şi numele producătorului, coduri de bare sau QR care conţin informaţii detaliate despre dispozitiv. De asemenea oferim marcatoare din oţel inoxidabil montate pe cabluri cu ajutorul colierelor şi consolelor din oţel inoxidabil AISI 316. Suntem capabili să furnizăm sisteme complexe pentru inscripţionarea circuitelor de control.
Plăcuţele de identificare ale transformatoarelor

Plăcuţa de identificare este ca o carte de vizită. Parametrii şi celelalte informaţii trebuie să rămână lizibile pe toată durata de viaţă a dispozitivului. Tehnologia de gravare cu laser şi de imprimare UV-LED full-color folosită de noi în combinaţie cu materialele certificate garantează: rezistenţa la razele ultraviolete; rezistenţa la intemperii; rezistenţa la abraziune; posibilitatea de a aplica orice grafică, logo-ul companiei, desene sau diagrame. Puteţi proiecta plăcuţa folosind site-ul nostru sau ne puteţi trimite designul acesteia în format dwg, dxf, doc sau cdr. Vă vom livra produsul finit în 24 de ore!


Marcarea cablurilor şi a conductelor

Materialul de marcare destinat identificării cablurilor şi conductelor transformatoarelor trebuie să fie caracterizat prin: rezistenţă la temperaturi scăzute si ridicate; rezistenţă la umiditate si radiații UV; rezistenţă la uleiuri sintetice, minerale, siliconice şi esteri. Marcatoarele din oţel pe care le producem sunt fabricate din oţel inoxidabil austenitic AISI 316 L rezistent la acid, conform standardelor SS 2347 sau EN 1.4404. Acest tip de oţel conţine min. 17% crom, 11% nichel şi 2% molibden. Temperatura de lucru a marcatoarelor din AISI 316 L este de până la +500°C.


Fixarea cablurilor, conductoarelor şi conductelor

Dacă greutatea conductoarelor, cablurilor sau conductelor legate între ele sau fixate pe elementele transformatorului depăşeşte câteva zeci de kilograme, utilizarea unui colier simplu de plastic este insuficientă. O soluţie dedicată o reprezintă colierele din oţel, realizate din oţel inoxidabil AISI 316L rezistent la acizi. Acestea dispun de un sistem cu bilă care blochează permanent colierul iar rezistenţa lor la tracţiune este de până la 1335 N. Dacă elementele prinse între ele sunt rigide sau sunt posibile tensiuni mecanice care ar putea deteriora izolaţia, utilizaţi coliere cu arc din oţel. Arcul integrat menţine tensiunea din colier.


Etichetarea circuitelor de control

Marcatoarele standard pentru conductoare produse de noi pot funcţiona la temperaturi de la -40 la +90°C. Marcatoarele speciale din gama ProSleeve au rezistenţă crescută la temperatura ambiantă şi pot fi utilizate permanent în intervalul de temperatură de la -55 până la +225°C. Marcarea cablurilor cu profile ovale sau tuburi termocontractile nu ocupă mult spaţiu în tablouri sau cutii de distribuţie, deoarece aceste produse sunt disponibile în multe dimensiuni şi, selectate corespunzător, aderă complet la suprafaţa cablului.


Sertizarea cablurilor de transformator

Oferta noastră include şi o gamă completă de terminale tubulare de cupru pentru cabluri cu o secţiune transversală de 6 - 400 mm². Terminalele sunt realizate din tub de cupru fără sudură, cu conductivitate ridicată. Staniul depus electrolitic creşte rezistenţa la coroziune. Introducerea simplă a miezului dezizolat este asigurată de orificiul în formă de clopot. Fiecare terminal are o fereastră de inspecţie pentru a verifica dacă miezul este complet introdus înainte de sertizare. Produsele noastre standard în acest domeniu includ: terminale tubulare, terminale tubulare unghiulare, terminale tubulare pentru îmbinare cap la cap.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe