Marcarea tablourilor de distribuţie

Marcarea tablourilor de distribuţie

Tabloul de distribuţie este format din dispozitive de putere care, împreună cu conexiunile electrice, barele colectoare şi elementele izolante, sunt utilizate pentru distribuţia energiei electrice. Pentru a asigura funcţionarea în siguranţă, toate componentele sistemului de comutare trebuie să fie marcate permanent şi lizibil. Sistemul nostru universal de marcare conţine marcatoare pentru conductoare, marcatoare pentru cablurile de alimentare şi de control care intră în tablourile de distribuţie, descrieri ale blocurilor de terminale de la diverşi producători, marcatoare pentru componente cum ar fi contactoare şi relee, descrieri permanente şi lizibile pentru lămpi şi butoane, plăcuţe cu parametrii nominali, logo-ul şi detaliile producătorului.
Etichetarea conductoarelor

Conductoarele reprezintă cea mai mare parte a echipamentelor din panourile de distribuţie, astfel încât marcarea lor trebuie să fie simplă, rapidă şi în acelaşi timp durabilă şi lizibilă timp de mai mulţi ani. Putem împărţi marcarea conductoarelor în marcare cu potenţiale sau marcare cu adrese complete. O altă diviziune în funcţie de tipul de montare este: ​​elemente de marcare cu profil închis, care se aplică înainte de conectarea conductorului şi cele care se pot ataşa la conductor după conectarea acestuia sau sertizarea terminalului. Oferta noastră include toate aceste soluţii, de la marcatoare cu un singur caracter până la tuburi termocontractile.


Etichetarea lămpilor şi butoanelor

Butoanele de control, întrerupătoarele şi lămpile pentru montare pe panouri pot fi etichetate în două moduri: folosind rame gata făcute, în care punem o etichetă cu descrierea, sau prin lipirea unei etichete adecvate direct pe panou sau pe uşa acestuia. Puteţi realiza singuri astfel de etichete la dimensiuni standard folosind dispozitivele noastre sau le puteţi comanda de la noi cu o descriere gata făcută conform specificaţiei dvs.


Plăcuţe de identificare

Plăcuţa de identificare montată pe tabloul de distribuţie sau dulapul de comandă este o carte de vizită a producătorului acestuia. Poate conţine date de contact, parametri nominali sau informaţii suplimentare, cum ar fi marcajul CE, anul de fabricaţie etc. Materialul plăcuţei trebuie selectat în funcţie de condiţiile de funcţionare ale tabloului de distribuţie. Tablourile care funcţionează în condiţii foarte dificile trebuie marcate cu plăcuţe din oţel gravate cu laser. Celelalte pot fi inscripţionate folosind etichete din spumă imprimate prin transfer termic sau plăcuţe cu imprimare UV.


Etichetarea blocurilor de terminale (reglete)

Blocul de terminale, numit în mod obişnuit regletă, este folosit în primul rând pentru a conecta două sau mai multe fire. Există multe soluţii de la diferiţi furnizori pe piaţă. Marcatoarele produse de noi se potrivesc cu majoritatea conectorilor de la producătorii de top. Le puteţi inscripţiona cu dispozitivele noastre universale sau le puteţi comanda de la noi gata imprimate.


Etichetarea componentelor

Puteţi marca relee, contactoare, controlere şi alte componente cu o varietate de etichete autoadezive, imprimate cu dispozitive Partex sau cu o imprimantă laser obișnuită de birou. Pentru a marca aparatura modulară puteţi folosi etichete din spumă de dimensiuni standard sau plăcuţe gravate adaptate la lăţimea modulelor.


Marcatoare pentru cabluri

Cablurile de alimentare şi de control care intră în tablourile de distribuţie pot fi marcate cu adrese sau marcaje KKS. Sistemul KKS este o metodă unică de codificare a datelor, dedicată centralelor electrice şi centralelor combinate de căldură şi energie electrică. Ambele metode necesită mai multe rânduri de text, prin urmare zona de imprimare trebuie să fie suficient de mare pentru a conţine o cantitate semnificativă de informaţii. O parte din date poate fi reprezentată sub formă de cod QR care poate fi apoi citit folosind un scanner sau un smartphone.


Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe