Marcarea cablurilor subterane

Marcarea cablurilor subterane

Cablurile de alimentare subterane trebuie să fie rezistente la deteriorări mecanice, la condiţiile meteorologice şi factorii de sol. Aceleaşi cerinţe se aplică şi marcatoarelor de cablu subteran, care trebuie să fie durabile şi lizibile până la 30 de ani, adică pe întreaga durată de viaţă proiectată a instalaţiei. Oferta noastră include soluţii care au fost aprobate de companiile energetice responsabile cu distribuţia energiei în Polonia şi în întreaga lume.
Marcatoare pentru cabluri subterane

Inscripţionarea cablurilor energetice subterane trebuie să fie extrem de durabilă. Marcatoarele de cablu produse de noi respectă standardele şi directivele companiilor energetice din Polonia și din Europa. Pentru marcarea cablurilor subterane oferim plăcuţe flexibile din plastic rezistent cu grosimea de 1 mm, disponibile în patru culori şi mai multe dimensiuni cu până la 7 rânduri de text. O descriere clară, rezistentă la abraziune şi influenţa condiţiilor meteorologice, poate fi realizată chiar de dvs. folosind imprimanta noastră cu transfer termic sau poate fi comandată la Partex. Pentru aplicaţii mai complexe oferim marcatoare din oţel inoxidabil AISI 316L. Descrierea este aplicată prin ştanţare. Putem realiza astfel de marcatoare cu orice text pe care le putem livra în termen de 24 de ore.


Etichetarea conexiunilor prin cablu

Tablourile de distribuţie electroenergetice sunt expuse direct la razele soarelui, ploi precum şi la temperaturi ridicate sau scăzute. Pentru identificarea lor, recomandăm plăci gravate sau etichete flexibile din spumă rezistente la radiaţiile UV. Eticheta sau placuţa cu descrierea conectorului poate fi lipită sau fixată cu nituri sau cu şuruburi.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe