Linii electrice aeriene

Linii electrice aeriene

Oferta noastră include şi plăcuţe pentru identificarea stâlpilor şi liniilor electrice aeriene precum şi plăcuţe pentru marcarea fazelor individuale. Plăcuţele pe care le producem sunt în conformitate cu standardele operatorilor energetici polonezi.
Plăcuţe pentru sistemele de distribuţie a energiei electrice

Plăcuţele produse de noi sunt folosite, printre altele, pentru: numerotarea punctelor reţelei de distribuţie; numerotarea liniilor şi stâlpilor de joasă, medie şi înaltă tensiune; inscripţionarea cablurilor pe stâlpii de joasă, medie şi înaltă tensiune; inscripţionarea staţiilor de transformare de la medie la medie tensiune şi de la medie la joasă tensiune şi a conectorilor de medie tensiune; inscripţionarea conectorilor şi a panourilor de joasă tensiune din afara staţiilor. Mărimea, culoarea şi materialul lor respectă standardele companiilor poloneze de distribuţie a energiei electrice.


Semne de avertizare şi de informare

Toate plăcuţele care conţin avertismente referitoare la potenţiale pericole sunt fabricate în conformitate cu standardul polonez PN-88 / E-08501. Plăcuţele se pot fixa în mai multe moduri, de exemplu cu şuruburi sau nituri sau prin lipire pe suprafeţe acoperite cu pulbere cu o bandă de spumă 3M foarte puternică.


Marcarea cablurilor de alimentare

Marcatoarele cablurilor din staţiile de alimentare conţin informaţii importante care trebuie să fie lizibile până la 30 de ani. O descriere tipică a unui marcator pentru cablu include: numele secţiunii; tipul cablului; relaţia de conectare, adică adresa de origine şi adresa de destinaţie; anul de instalare a cablurilor; numele beneficiarului; numele prestatorului. Marcatoarele noastre au fost aprobate de companiile energetice din Polonia şi Europa.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe