Instalaţii electrice şi de telecomunicaţii

Instalaţii electrice şi de telecomunicaţii

Suntem experţi în etichetarea sistemelor de telecomunicaţii. Produsele noastre sunt utilizate în clădirile publice pentru etichetarea camerelor, cablurilor şi componentelor. Marcatoarele Partex sunt utilizate în construcţia sistemelor de securitate, a sistemelor de protecţie împotriva incendiilor, a sistemelor de telecomunicaţii, automatizări de constructii BMS si HMS sau a instalaţiilor electrice de joasă tensiune. Fiecare dintre marcatoarele noastre este disponibil şi într-un design alternativ fără halogeni. Utilizarea materialelor fără halogeni este deosebit de importantă în instalațiile publice unde posibilităţile de evacuare a persoanelor sunt limitate în mod inerent. Aţi fost la „Złote Tarasy” din Varşovia? Am furnizat marcatoare pentru toate firele instalaţiilor de telecomunicaţii de acolo!
Etichetarea cablurilor de joasă tensiune

Firele şi cablurile instalaţiilor de curenţi slabi se marchează de obicei cu marcatoare fixate cu unul sau două coliere de cablu de diferite lungimi. Avantajul acestei soluţii este că nu trebuie să ajustaţi dimensiunea etichetei de inscripţionare la diametrul cablului. Depinde doar de lungimea colierului de cablu folosit. Etichetarea se poate realiza cu marcatoare cu un singur caracter, tipărite de dvs. la faţa locului cu imprimanta Partex sau comandate la societatea noastră. Oferim varianta standard sau fără halogeni.


Etichetarea camerelor video industriale

Camerele video industriale ale sistemelor de supraveghere pot fi identificate folosind etichete din spumă. Acestea sunt potrivite atât pentru aplicaţii în interior, cât şi în exterior. Etichetele sunt flexibile si au un adeziv foarte puternic. Pot fi montate pe suprafeţe rotunjite, ceea ce este esenţial la etichetarea camerelor cu dom şi 360°.


Etichetarea tablourilor de distribuţie şi a dulapurilor

Etichetele din spumă sau plăcuţele gravate sunt perfecte ca plăcuţe de identificare sau descrieri ale panourilor de distribuţie pentru sisteme de alarmă in caz de incendiu, sisteme de supraveghere, control acces sau evacuare. Aceste etichete au o grosime de 0,8 mm, astfel că aderă perfect la suprafeţele curbate sau denivelate, cum ar fi uşile sau plăcile vopsite cu pulbere.


Etichetarea panourilor şi a aparaturii modulare

Pentru etichetarea simplă a dispozitivelor modulare cum ar fi siguranţe, RCD-uri etc., utilizaţi eticheta adezivă printată la imprimanta portabilă Partex. Dacă descrierea panoului trebuie să conţină mai multe date şi, prin urmare, trebuie făcută pe verticală, veţi avea nevoie de o etichetă din spumă cu o înălţime şi o lăţime mai mare pentru a se potrivi cu modulul. O placă gravată va funcţiona la fel de bine.


Etichetarea conductoarelor individuale

Marcarea simplă a conductoarelor din interiorul tablourilor de control se poate face cu ajutorul unor marcatoare cu un singur caracter, adică elemente gata făcute care pot fi aranjate în orice mod. Oferim două tipuri de marcatoare simple: pentru aplicare înainte de conectarea conductorului şi pentru instalare prin apăsare sau prindere pe conductorul deja conectat. Sunt disponibile mai multe dimensiuni din fiecare tip, care acoperă o gamă foarte largă de diametre. Aceste marcatoare sunt disponibile si în versiunea fără halogeni.


Etichetarea prizelor

Puteţi marca prizele electrice şi Ethernet cu etichete autoadezive din poliester sau cu o etichetă din spumă imprimată pe o imprimantă cu transfer termic. Dacă nu aveţi această imprimantă, puteţi folosi şabloane A4 cu etichete gata tăiate în diferite dimensiuni, pe care se poate printa cu o imprimantă obişnuită de birou.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe