Instalaţii fotovoltaice

Instalaţii fotovoltaice

Dezvoltarea dinamică a „energiei verzi” a adus cu sine necesitatea de a marca echipamentele care sunt supuse influenţei constante a soarelui, a apei şi a variaţiilor de temperatură. Suntem un producător de soluţii cuprinzătoare pentru marcarea întregilor ferme fotovoltaice. Produsele noastre dedicate acestei industrii includ: marcatoare rezistente la radiaţiile UV pentru conductori fotovoltaici, cabluri şi invertoare fotovoltaice de exterior, etichete autoadezive rezistente la temperaturi ridicate şi scăzute, folosite pentru identificarea şi inventarierea panourilor fotovoltaice, coliere puternice pentru fixarea cablurilor, rezistente la condiţii atmosferice extreme şi reglete pentru conectarea cablurilor fotovoltaice.
Marcatoare pentru invertoare fotovoltaice

Invertoarele sunt realizate în clasa de protecţie IP65, ceea ce înseamnă că sunt adaptate pentru a funcţiona „sub cerul liber”. Un produs consacrat pentru inscripţionarea acestora sunt etichetele din spumă flexibile cu o grosime de 0,8 mm. Suprafaţa invertorului nu este perfect plană, prin urmare materialul plăcii nu trebuie să fie prea rigid. Imprimarea prin transfer termic garantează durabilitatea şi lizibilitatea descrierii pe o perioadă foarte lungă de timp. Eticheta poate conţine numărul dispozitivului, orice elemente grafice, de exemplu, sigla constructorului, codul EAN sau un cod QR.


Presă de sertizat pentru conectori solari

In oferta noastră de scule veţi găsi o presă specială de sertizat dedicata conectorilor solari. Presa are un mecanism cu clichet şi este utilizată pentru sertizarea conectorilor solari MC3 şi MC4 pentru cabluri cu o secţiune transversală de 2,5 - 6,0 mm².


Marcatoare pentru cablurile instalaţiilor fotovoltaice

Construcţia unei instalaţii fotovoltaice este o investiţie pe termen lung, durata de viaţă estimată fiind în medie de 25 de ani. Marcarea cablurilor care conectează panourile fotovoltaice între ele trebuie să fie rezistentă la radiaţiile ultraviolete, la mucegai, apă şi îmbătrânirea materialului din care este fabricată. Daca nu aveţi o imprimanta de marcare, puteţi comanda marcatoare gata imprimate, realizate în tehnologie UV-LED. Astfel de marcaje vor fi lizibile mulţi ani.


Etichete autoadezive rezistente la temperaturi ridicate

Limitele teoretice de temperatură pentru panourile solare pot fi între -70°C și +120°C. Etichetele Partex pentru marcarea panourilor solare, lipite pe partea interioară, pot rezista la temperaturi de până la 150°C. Puteţi realiza etichete la faţa locului cu imprimanta noastră cu transfer termic sau puteţi comanda etichete gata făcute.


Suporturi cu fixare pe cant

Cablurile modulelor fotovoltaice trebuie pozate în aşa fel încât să nu se deterioreze, ceea ce ar putea duce la un scurtcircuit şi, în consecinţă, la deteriorarea instalaţiei. Vă oferim soluţia perfectă pentru aplicaţiile în care nu este posibilă realizarea unui orificiu de montare sau din cauza temperaturii ridicate nu este posibilă utilizarea unui element autoadeziv. Suportul este perfect pentru legarea cablurilor la panourile fotovoltaice şi oriunde nu pot fi folosite soluţii clasice.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe