Industria energetică

Industria energetică

O ramură a industriei în care ne putem lăuda cu o vastă experienţă este industria energetică. Produsele noastre sunt folosite în centrale electrice moderne şi în centrale combinate de căldură şi electricitate, în reţelele rezidenţiale, în instalaţii de telecomunicaţii, industriale şi de utilitate publică. Oriunde este nevoie de marcarea permanentă a conductoarelor, cablurilor şi dispozitivelor electrice. Produsele din oferta noastră care sunt folosite în industria energetică sunt realizate din materiale de cea mai înalta calitate care au obţinut certificate corespunzatoare care le confirmă siguranţa şi durabilitatea ridicată. Marcatoarele oferite sunt disponibile într-o gamă completă de modele, mărimi şi culori, care se remarcă prin rezistenţă la condiţiile meteorologice, la deteriorări mecanice şi la un mediu deosebit de dificil.
Marcarea tablourilor de distribuţie
Tabloul de distribuţie este format din dispozitive de putere care, împreună cu conexiunile electrice, barele colectoare şi elementele izolante, sunt utilizate pentru distribuţia energiei electrice. Pentru a asigura funcţionarea în siguranţă, toate componentele sistemului de comutare trebuie să fie marcate permanent şi lizibil. Sistemul nostru universal de marcare conţine marcatoare pentru conductoare, marcatoare pentru cablurile de alimentare şi de control care intră în tablourile de distribuţie, descrieri ale blocurilor de terminale de la diverşi producători, marcatoare pentru componente cum ar fi contactoare şi relee, descrieri permanente şi lizibile pentru lămpi şi butoane, plăcuţe cu parametrii nominali, logo-ul şi detaliile producătorului.
Explorați soluțiile

Linii electrice aeriene
Oferta noastră include şi plăcuţe pentru identificarea stâlpilor şi liniilor electrice aeriene precum şi plăcuţe pentru marcarea fazelor individuale. Plăcuţele pe care le producem sunt în conformitate cu standardele operatorilor energetici polonezi.
Explorați soluțiile

Marcarea transformatoarelor
Transformatoarele de distribuţie şi de alimentare funcţionează de obicei în condiţii extreme, prin urmare toate componentele utilizate în construcţia lor trebuie să fie fiabile şi extrem de durabile. Soluţiile dedicate Partex includ plăcuţe de identificare durabile din oţel inoxidabil, care sunt cartea de vizită a producătorului. Acestea pot conţine datele tehnice, sigla şi numele producătorului, coduri de bare sau QR care conţin informaţii detaliate despre dispozitiv. De asemenea oferim marcatoare din oţel inoxidabil montate pe cabluri cu ajutorul colierelor şi consolelor din oţel inoxidabil AISI 316. Suntem capabili să furnizăm sisteme complexe pentru inscripţionarea circuitelor de control.
Explorați soluțiile

Marcarea cablurilor subterane
Cablurile de alimentare subterane trebuie să fie rezistente la deteriorări mecanice, la condiţiile meteorologice şi factorii de sol. Aceleaşi cerinţe se aplică şi marcatoarelor de cablu subteran, care trebuie să fie durabile şi lizibile până la 30 de ani, adică pe întreaga durată de viaţă proiectată a instalaţiei. Oferta noastră include soluţii care au fost aprobate de companiile energetice responsabile cu distribuţia energiei în Polonia şi în întreaga lume.
Explorați soluțiile

Etichetarea cablurilor şi aparaturii de control şi automatizare
Avem o vastă experienţă şi referinţe în domeniul etichetării echipamentelor de control şi măsurare în instalaţii industriale, centrale electrice, centrale termice combinate şi combinate siderurgice. Soluţiile Partex în acest domeniu includ: marcatoare KKS, descrieri ale supapelor, controlerelor, senzorilor şi altor dispozitive de măsurare sau marcatoare pentru cabluri de control.
Explorați soluțiile

Instalaţii electrice şi de telecomunicaţii
Suntem experţi în etichetarea sistemelor de telecomunicaţii. Produsele noastre sunt utilizate în clădirile publice pentru etichetarea camerelor, cablurilor şi componentelor. Marcatoarele Partex sunt utilizate în construcţia sistemelor de securitate, a sistemelor de protecţie împotriva incendiilor, a sistemelor de telecomunicaţii, automatizări de constructii BMS si HMS sau a instalaţiilor electrice de joasă tensiune. Fiecare dintre marcatoarele noastre este disponibil şi într-un design alternativ fără halogeni. Utilizarea materialelor fără halogeni este deosebit de importantă în instalațiile publice unde posibilităţile de evacuare a persoanelor sunt limitate în mod inerent. Aţi fost la „Złote Tarasy” din Varşovia? Am furnizat marcatoare pentru toate firele instalaţiilor de telecomunicaţii de acolo!
Explorați soluțiile

Trase de cablu
Cablurile pozate pe trasele de cablu pot fi legate în fascicule şi ataşate de şasiuri folosind coliere din oţel, coliere din oţel placate cu poliester sau coliere din plastic dedicate. O fixare solidă este deosebit de importantă atunci când pozaţi cablurile vertical în patul de cablu. Puteţi folosi plăcuţe sau etichete colorate cu o descriere clară pentru a descrie traseul.
Explorați soluțiile

Instalaţii fotovoltaice
Dezvoltarea dinamică a „energiei verzi” a adus cu sine necesitatea de a marca echipamentele care sunt supuse influenţei constante a soarelui, a apei şi a variaţiilor de temperatură. Suntem un producător de soluţii cuprinzătoare pentru marcarea întregilor ferme fotovoltaice. Produsele noastre dedicate acestei industrii includ: marcatoare rezistente la radiaţiile UV pentru conductori fotovoltaici, cabluri şi invertoare fotovoltaice de exterior, etichete autoadezive rezistente la temperaturi ridicate şi scăzute, folosite pentru identificarea şi inventarierea panourilor fotovoltaice, coliere puternice pentru fixarea cablurilor, rezistente la condiţii atmosferice extreme şi reglete pentru conectarea cablurilor fotovoltaice.
Explorați soluțiile

Conducte şi rezervoare
Marcarea conductelor cu etichete colorate şi săgeţi este recomandată de standardele poloneze şi europene. Etichetele sunt amplasate pe conducte la intervale egale asigurând o identificare vizuală rapidă, iar culoarea acestora defineşte tipul de mediu transportat, adică abur, apă, acid etc. O săgeată care indică direcţia fluxului mediu poate fi plasată în interiorul etichetei sau pe laturile sale exterioare. Pe lângă marcarea cu tipul de mediu, conducta trebuie marcată cu o plăcuţă permanentă care să conţină, de exemplu, numele şi numărul KKS. Instalarea unei astfel de plăcuţe este simplă datorită unui suport special şi a unui colier cu lungimea potrivită în funcţie de diametrul conductei. Pentru marcarea permanentă a rezervoarelor, folosim materiale de înaltă calitate, rezistente la condiţiile meteorologice.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe