Inventariere

Inventariere

Marcarea corectă a mijloacelor fixe permite inventarierea uşoară şi rapidă datorită descrierii clare, precum şi utilizarea scanerelor prin marcarea acestora cu coduri de bare sau coduri QR. Inventarierea tuturor activelor poate deveni mult mai uşoară şi mai rapidă datorită etichetelor selectate corespunzător. Marcarea identifică echipamentul dat. Acest lucru uşurează mult alegerea instrumentelor potrivite şi scurtează timpul de lucru datorită sistemului de căutare şi facilitează depozitarea şi păstrarea evidenţei.
Etichetarea sculelor

Etichetarea instrumentelor, a sculelor electrice, maşinilor şi dispozitivelor prin alocarea unei numerotări specifice îmbunătăţeşte managementul resurselor şi protejează împotriva furtului. Etichetarea individuală a fiecărui instrument permite respectarea parametrilor nominali de funcţionare şi a proprietăţilor mecanice. Oferim soluţii complete de marcare, iar utilizarea lor este limitată doar de creativitatea dumneavoastră.


Inventarul mijloacelor fixe din birou

Pentru descrierile folosite pentru echipamentele de birou precum mese, calculatoare, maşini de legat şi multe alte dispozitive ţi echipamente depozitate în birouri, Partex recomandă sisteme de etichete autoadezive, imprimate pe dispozitive speciale sau pe imprimante de birou obişnuite.


Marcarea maşinilor şi instalaţiilor

Pentru marcarea mijloacelor fixe care sunt utilizate în principal în exterior, vă recomandăm un sistem de marcatoare din oţel inoxidabil AISI 316L rezistent la acid şi la intemperii. Plăcile noastre gravate în aluminiu, oţel şi laminat sunt, de asemenea, o soluţie perfectă. Plăcuţele rezistente la intemperii, grăsimi şi uleiuri vor oferi o descriere durabilă şi clară timp de mulţi ani, utilă în caz de inventar.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe