Catalogare şi securizare

Catalogare şi securizare

Compania noastră furnizează de multă vreme accesorii care sprijină catalogarea. Plăcuţele special create permit păstrarea ordinii în arhive, pe rafturi şi în multe alte locuri. În plus, oferim şi accesorii de securitate. Rolul sigiliilor speciale este de a proteja împotriva accesului neautorizat la diferite tipuri de încăperi. Acest tip de securitate este folosit, printre altele, în centrele de date şi în alte locuri protejate.
Inventariere
Marcarea corectă a mijloacelor fixe permite inventarierea uşoară şi rapidă datorită descrierii clare, precum şi utilizarea scanerelor prin marcarea acestora cu coduri de bare sau coduri QR. Inventarierea tuturor activelor poate deveni mult mai uşoară şi mai rapidă datorită etichetelor selectate corespunzător. Marcarea identifică echipamentul dat. Acest lucru uşurează mult alegerea instrumentelor potrivite şi scurtează timpul de lucru datorită sistemului de căutare şi facilitează depozitarea şi păstrarea evidenţei.
Explorați soluțiile

Securitate
Sigiliile de securitate sunt folosite pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, care ar putea cauza, de exemplu, decalibrarea dispozitivului. De asemenea, protejează obiectele de valoare. Acestea blochează accesul neautorizat la ieşirile de urgenţă şi la încăperi precum arhivele. Utilizarea sigiliilor permite detectarea oricărei utilizări neautorizate sau intrări în locuri securizate fără a genera costuri mari.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe