Pneumatică

Pneumatică

Pneumatica este domeniul în care mediul de lucru este aerul comprimat. Această tehnică a devenit atât de comună încât este utilizată în orice unitate de producţie a secolului XXI. In oferta noastră veţi găsi numeroase soluţii pentru marcarea furtunurilor şi conductelor pneumatice. Producem marcatoare flexibile potrivite cu diametrele standard ale conductelor de aer comprimat şi etichete rezistente la substanţe chimice, ideale pentru actuatoarele pneumatice. Gama noastră de marcatoare rezistente la condiţii nefavorabile include: etichete autoadezive, tuburi termocontractile, profile rotunde, marcatoare cu un singur caracter. Toate marcatoarele sunt adaptate pentru a funcţiona în cele mai grele condiţii, ceea ce vă va permite să selectaţi un element de identificare care să răspundă tuturor aşteptărilor şi nevoilor dumneavoastră.
Marcarea conductelor pneumatice

Conductele pneumatice trebuie să aibă o serie de proprietăţi şi astfel marcarea în sine are cerinţe ridicate. Vă propunem două metode de marcare a unor astfel de conducte. Prima constă în efectuarea marcajului în timpul pregătirii conductelor, utilizând marcatoare slip-on fără halogeni disponibile în dimensiuni standard sau marcatoare cu un singur caracter cu profil închis. A doua metodă vă permite să inscriptionati conductele deja conectate utilizând etichete flexibile prinse cu coliere de cablu. Fiecare dintre propunerile noastre este caracterizată de parametri diferiţi, astfel că puteţi găsi o soluţie potrivita cerinţelor dvs. si condiţiilor de funcţionare a echipamentelor pneumatice.


Marcarea actuatoarelor pneumatice

Dispozitivele de acţionare pneumatice sunt folosite in diverse aplicaţii, fiind expuse uneori la temperaturi ridicate, umiditate şi substanţe agresive. Descrierile lor trebuie să fie rezistente la agenţii de curăţare utilizaţi în industria alimentară. Pentru marcarea permanentă oferim etichete autoadezive din spumă ranforsate, care sunt foarte rezistente la zgârieturi şi abraziune, lubrifianţi, uleiuri şi alcool. Etichetele din poliester pot fi utilizate pentru inscriptionarea întregului loc de munca. Cu astfel de autocolante, o posibilă defecţiune a actuatorului nu va mai fi o problemă, deoarece inscripţia de pe el va fi în continuare clară şi lizibilă, iar acest lucru vă va permite să identificaţi şi să eliminaţi cu uşurinţă defecţiunea.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe