Maşini şi staţii robotizate

Maşini şi staţii robotizate

Sistemele de marcare Partex sunt frecvent alese de constructorii de maşini şi linii de producţie. Gama largă de produse permite nu numai marcarea elementelor necesare într-o manieră cuprinzătoare, ci şi protejarea acestora. Cu ajutorul produselor noastre, veţi putea: să etichetaţi cablurile de alimentare şi cele amplasate în echipament; să fixaţi în mod corespunzător cablurile şi conductoarele; să protejaţi cablurile, conductoarele şi fasciculele de cabluri; să marcaţi echipamentele cu plăcuţe informative şi de avertizare; să marcaţi folosind produse detectabile.
Etichetarea cablurilor

Etichetarea permanentă şi lizibilă a cablurilor din dispozitiv este de o importanţă deosebită pentru utilizarea ulterioară a acestuia. Etichetarea corectă joacă un rol cheie în identificarea cablurilor în cazul unei defecţiuni, reducând astfel timpul de nefuncţionare şi pierderile. Oferta noastră de marcatoare de cablu este la fel de largă ca şi gama de condiţii în care funcţionează dispozitivele. Dacă sunteţi în căutarea unor marcatoare care să funcţioneze în condiţii extreme, vă putem imprima în relief marcatoare din oţel inoxidabil. De asemenea, puteţi realiza singuri marcatoare de cablu folosind imprimantele noastre. Vă recomandăm, de exemplu, marcatoarele transparente cu buzunar pentru etichetă. Dacă sunteţi în căutarea unui marcator flexibil pentru cablu, acordaţi atenţie marcatoarelor PPQ, pe care le puteţi proiecta singur folosind noul software Promark Creator şi le puteţi imprima pe familia de imprimante MK10.


Fixarea cablurilor şi a conductelor

Fixarea corectă a cablurilor şi conductelor este foarte importantă pentru funcţionarea corectă a maşinilor din toate ramurile industriale. Folosirea soluţiilor noastre vă va asigura aranjarea corectă a cablurilor electrice şi a conductelor pneumatice şi va evita deteriorarea acestora în timpul funcţionării dispozitivului, reducând astfel riscul unei eventuale defecţiuni. Oferta noastra include o serie de solutii pentru fixarea cablurilor sau a conductelor. Acestea includ printre altele coliere şi console fixate în diferite moduri. Colierele sunt realizate din nailon sau otel inoxidabil, la fel ca şi consolele dedicate, care vin in diverse mărimi si culori, atât autoadezive, cât şi pentru fixare cu ​​suruburi sau nituri. Oferta noastră este completată şi de console de fixare pentru coliere de cablu şi console autoadezive pentru pozarea directă a cablurilor.


Protecţia cablurilor

Dispozitivele industriale funcţionează de obicei în condiţii foarte dificile, de aceea este important să se asigure pentru conductoare şi cabluri o protecţie specială împotriva poluării, umidităţii, forţelor mecanice şi substanţelor chimice. Soluţiile noastre de protecţie a conductoarelor şi cablurilor sunt utilizate cu succes în etapa de construcţie şi exploatare a maşinilor şi dispozitivelor, panourilor de comandă, dulapurilor de comandă şi tablourilor de distribuţie. Deoarece siguranţa dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, furtunurile şi plasele noastre de protecţie pentru cabluri sunt disponibile şi într-o versiune fără halogeni.


Etichete de avertizare şi de informare

Etichetele de avertizare şi de informare sunt strict definite de standardele şi directivele UE pentru maşini. Trebuie să fie vizibile, durabile şi lizibile, prin urmare materialul din care vor fi realizate trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe. Putem realiza pentru dvs. etichete de identificare şi informative prin gravare în laminat, aluminiu sau oţel inoxidabil. Marcajele multicolore şi pictogramele sunt realizate în tehnologie UV-LED. De asemenea, puteţi realiza propriile etichete folosid dispozitivele Partex. Oferta noastra include masini de gravat pentru laminat si pentru aluminiu precum si imprimante pentru etichete autoadezive.


Produse detectabile

Produsele detectabile sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară, chimică şi farmaceutică, adică în industriile în care este deosebit de important să se elimine toate riscurile posibile. În timpul construcţiei şi exploatării dispozitivelor pentru aceste industrii, trebuie acordată o atenţie deosebită pericolelor legate de posibilitatea ca obiecte nedorite să pătrundă în produs. Acesta este motivul pentru care se folosesc pentru marcarea şi fixarea cablurilor în cadrul liniilor de producţie produse care pot fi detectate cu uşurinţă de către detectoarele de metale. Nu pot trece neobservate colierele de cablu albastre cu particule de metal, care sunt disponibile în multe variante, inclusiv fără halogeni şi rezistente la UV. Dacă doriti durabilitate maximă, acordaţi atenţie benzilor şi marcajelor indestructibile din oţel inoxidabil AISI 316L. Dacă doriţi un marcaj care să confere siguranţă, utilizaţi un marcator din oţel ştanţat sau o plăcuţă din oţel gravată.

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe