Automatizare industriala

Automatizare industriala

Automatizarea industrială este un domeniu extrem de larg şi complex care include, printre altele, sisteme de control, maşini, linii de producţie şi multe altele, iar produsele PARTEX sunt utilizate de ani de zile în toate aceste domenii. Marcatoarele noastre ajută la identificarea acestor elemente complexe de automatizare, făcându-le mai transparente. Oferim soluţii complete în domeniul marcării maşinilor, staţiilor robotizate, al dulapurilor şi panourilor de comandă, precum şi a componentelor pneumatice.
Dulapuri şi panouri de control
Un panou de comandă este alcătuit din componente care, conectate corespunzător, permit controlul diferitelor funcţii. Datorită acumulării unor cantităţi mari de fire, conectori, controlere şi alte dispozitive în interiorul panoului, este necesar să se marcheze conexiunile, direcţia acestora şi să se eticheteze un număr mare de elemente de control pentru identificarea eficientă a instalaţiei. Soluţiile Partex permit marcarea cablurilor de control și cablurilor de alimentare, a conectorilor, controlerelor şi dispozitivelor din interiorul carcasei, plăcuţelor şi etichetelor plasate sub butoane, precum şi a plăcuţelor de identificare a producătorului.
Explorați soluțiile

Pneumatică
Pneumatica este domeniul în care mediul de lucru este aerul comprimat. Această tehnică a devenit atât de comună încât este utilizată în orice unitate de producţie a secolului XXI. In oferta noastră veţi găsi numeroase soluţii pentru marcarea furtunurilor şi conductelor pneumatice. Producem marcatoare flexibile potrivite cu diametrele standard ale conductelor de aer comprimat şi etichete rezistente la substanţe chimice, ideale pentru actuatoarele pneumatice. Gama noastră de marcatoare rezistente la condiţii nefavorabile include: etichete autoadezive, tuburi termocontractile, profile rotunde, marcatoare cu un singur caracter. Toate marcatoarele sunt adaptate pentru a funcţiona în cele mai grele condiţii, ceea ce vă va permite să selectaţi un element de identificare care să răspundă tuturor aşteptărilor şi nevoilor dumneavoastră.
Explorați soluțiile

Maşini şi staţii robotizate
Sistemele de marcare Partex sunt frecvent alese de constructorii de maşini şi linii de producţie. Gama largă de produse permite nu numai marcarea elementelor necesare într-o manieră cuprinzătoare, ci şi protejarea acestora. Cu ajutorul produselor noastre, veţi putea: să etichetaţi cablurile de alimentare şi cele amplasate în echipament; să fixaţi în mod corespunzător cablurile şi conductoarele; să protejaţi cablurile, conductoarele şi fasciculele de cabluri; să marcaţi echipamentele cu plăcuţe informative şi de avertizare; să marcaţi folosind produse detectabile.
Explorați soluțiile
Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe