PROMARK T-2000 - Imprinantă profesională cu transfer termic

Cel mai nou model de imprimantă cu transfer termic pentru marcatoare de cabluri şi conductoare, populară şi fibilă. Design-ul nou şi inovator include noi funcţii care o fac să fie şi mai compactă, mobilă şi versatilă. Conectivitatea Bluetooth permite controlul imprimantei folosind un dispozitiv mobil pe care este instalat software-ul Promark Creator GO. Acesta este un avantaj incontestabil în munca pe teren sau pe şantier unde nu aveţi acces la un PC. Imprimanta cu transfer termic PROMARK T-2000 oferă productivitate ridicată, mai multe funcţii şi performanţă înaltă - funcţionalitate ridicată şi confort în utilizare. Imprimanta este disponibilă şi în versiunea T-2000C cu tastatură cu caractere chirilice.

Vezi lista de produse

Caracteristicile produsului

  • Conectivitatea Bluetooth permite controlul imprimantei folosind un dispozitiv mobil pe care este instalat software-ul Promark Creator GO.
  • Design-ul inovator perimte alimentarea cu 6 acumulatori dedicaţi tip AA de 1900 mAh.
  • Dispozitivul de preîncălzire poate procesa toate tipurile de profile compatibile. Are două moduri de funcţionare: continuu sau automat şi trei trepte de temperatură. Modul automat porneşte încălzitorul doar la imprimare.
  • Imprimanta dispune de o memorie internă extinsă de până la 250.000 de caractere.
  • Noua funcţie permite imprimarea simultană pe mai multe imprimante, fiecare putând procesa conţinut şi profile diferite.
  • Meniul imprimantei este disponibil în 10 limbi: poloneză, engleză, germană, franceză, suedeză, rusă, spaniolă, portugheză, italiană şi cehă.

Proprietățile produsului

Viteza maximă de imprimare
40 mm/s
Înălţimea textului (mm)
1.3, 2, 2.6, 3, 4, 6
Număr maxim de linii
0
Temperatura de lucru
de la 15 °C la 32,5 °C
Lăţime
318 mm
Adâncime
272 mm
Înălţime
97 mm
Greutate
2,7 kg
Imprimare
Transfer termic
Rezoluţie de imprimare
300 dpi
Memorie
250.000 de caractere
Temperatura de depozitare
de la 5 °C la 35 °C

Training video pentru: PROMARK T-2000

Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Rămânând pe site, sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Află mai multe